Omet al contingut

Primer dia de rodatge del teaser

Un equip de rodatge del Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València es va desplaçar fins a Paterna el passat 4 de novembre per tal de gravar imatges de les fosses i les tombes que el familiars havien cobert de flors amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

La gravació s’utilitzarà per a la realització d’un teaser, és a dir, un vídeo de 3 o 4 minuts de durada que anticipa el contingut d’un futur documental que contarà la lluita de les persones que persegueixen la dignificació del seus familiars assassinats a la dictadura franquista i soterrats a les fosses del Cementiri de Paterna.

rodaje teaser

L’equip, format per María Sales (guionista i directora), Antoni Medall (productor) i Jovi Viadel (càmera), van passar el matí al cementiri, per fer la seua feina en ocasions sota una lleugera pluja. El nostre company Daniel Galán i la nostra companya Amparo Belmonte van ser entrevistats per contar les seues experiències personals i van posar veu a les demandes del nostre col·lectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Plataforma de Asociaciones de Familiares de Víctimas del Franquismo de las Fosas Comunes de Paterna.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.